Lleuger repunt de la xifra de morts per coronavirus a Espanya: 185 en 24 hores. El nombre de contagis augmenta un 0,4% amb 867 nous casos en l’últim dia, que eleven el total de persones infectades a 219.329.

PUBLICITAT

L’atur es dispara gairebé un 12% a l’abril a Tarragona en plena crisi pel coronavirus. S’han destruït 6.172 llocs de feina a la demarcació respecte el mes anterior, segons les dades publicades aquest dimarts pel Ministeri de Treball. La xifra total de desocupats arriba a les 57.685 persones.

Un petit incendi en una lona ha activat, per precaució, les sirenes de l’empresa química IQOXE, a la Canonja. Els fets han passat aquest matí, passats pocs minuts de les 8, segons ha informat Protecció Civil. Els Bombers del Parc Químic Sud s’hi han desplaçat i no ha estat necessària l’activació dels Bombers de la Generalitat. L’incendi no ha causat riscos externs ni cap persona afectada.

Els màxims comandaments dels Mossos d’Esquadra reclamen que es resolgui de manera immediata la realització de proves PCR als agents a través d’un sistema que garanteixi la continuïtat d’aquests tests al llarg de la crisi sanitària. També admeten malestar en el cos pel fet que el Govern no hagi inclòs els Mossos en la gratificació extraordinària anunciada.

La zona blava de Reus deixarà de ser gratuïta dilluns 11 de maig, quan s’iniciï la primera fase del desconfinament. D’ala banda, els busos urbans recuperaran el 70% del servei habitual també a partir de dilluns. Així, des de Reus Mobilitat s’ha previst un protocol d’actuació en relació amb el retorn progressiu a la normalitat.

L’Ajuntament de Valls aprova una inversió a la sala de calderes de l’escola Eladi Homs. L’actuació la realitzarà l’empresa Comsa Service per un import de 2.374 euros. D’altra banda, la Junta de govern també ha aprovat una despesa de 4.634 euros, a l’empresa Gatell Enginyers, per a la redacció de la memòria tècnica de renovació de la caldera d’aquesta escola.

PUBLICITAT