La pandèmia destrueix 57.000 llocs de treball més a la demarcació i l’atur puja gairebé un 12 per cent. Catalunya ha de fer front a la destrucció de 89.841 llocs de treball a l’abril, elevant la xifra total per efecte del coronavirus a 130.800.

PUBLICITAT

Les proves PCR es faran entre 24 i 28 hores després d’aparèixer els símptomes. Simón diu que s’aplicarà des del pròxim dilluns 11 de maig, dia en què algunes províncies passaran a la fase 1 de desconfinament.

S’estabilitzen les compres de menjar a la llar i augmenta l’aposta pel producte fresc. En la sisena setmana des que es va decretar l’estat d’alarma s’ha registrat un increment del consum interanual del 24,3 per cent.

La Diputació de Tarragona habilita l’opció que la ciutadania faci sol·licituds electròniques. Amb el registre presencial tancat temporalment al públic, el canal electrònic pren tot el protagonisme en l’actual situació de confinament social a causa de la Covid-19.

El Festiuet de Coma-ruga previst pel 10 al 12 de juliol es posposa. Es treballa per organitzar-lo entre el 10 i el 12 de setembre, encara que també s’explora un Pla B.

Aitor Cugat fa el debut en solitari amb la cançó “Quan tot acabi”. El cantant del grup Xeic! fa pocs mesos que resideix a Valls i aquest dimarts ha publicat la seva primera cançó en solitari, enfocada en la situació en què vivim actualment.

PUBLICITAT