Els ingressos per coronavirus es concentraran a Joan XXIII de Tarragona i al Sant Joan de Reus. Els gestors de la Regió Sanitària Camp de Tarragona avalen que el territori passi a la fase 1 de la desescalada.

PUBLICITAT

El sector educatiu perd 39.000 llocs de treball a l’abril. La major incidència s’ha detectat en l’educació Infantil i en els sectors socioeducatius.

El 76 per cent dels sanitaris amb coronavirus són dones però els homes pateixen els casos més greus. Són dades d’un estudi de l’Institut de Salut Carlos III que recull 30.660 contagis i 35 morts.

La fiscalia investiga 25 residències a Catalunya i fa el seguiment per la via civil d’una vuitantena més. A tot l’estat hi ha 115 diligències penals obertes.

Creen una aplicació per monitoritzar les sortides amb nens en temps de confinament. L’eina calcula el radi d’un quilòmetre, el temps d’una hora i envia avisos.

La Federació Espanyola finalitza la Segona B i es preveuen cinc grups per a la pròxima temporada. La decisió està presa però divendres ho ha d’aprovar la comissió delegada per a poder-li donar oficialitat.

PUBLICITAT