L’estat d’alarma i el confinament s’allarguen fins al 24 de maig.

PUBLICITAT

La Generalitat proposa que dilluns 11 de maig només tres de les nou regions sanitàries de Catalunya passin a la fase 1 del pla de desescalada. Es tracta del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran. Salut constata que en aquestes zones el risc d’un rebrot és baix.

El sector turístic de Tarragona exigeix a l’administració protocols clars per a la reobertura. La gran majoria d’allotjaments continuaran tancats tot i passar a la fase 1. L’excepció seran alguns hotels urbans, més enfocats a un client de negocis, i també alguns càmpings que obriran per a residents de la demarcació.

El Camp de Tarragona  suma tres noves morts per coronavirus en les últimes 24 hores. Així, segons el darrer balanç actualitzat de Salut, ja s’han registrat 342 defuncions. Catalunya registra la xifra més baixa de morts des de fa un mes i mig. Salut informa de 46 defuncions en les últimes 24 hores, però han augmentat els casos nous de positius, amb 1.062.

Constantí disposa de l’única farmàcia amb ozonitzador de la demarcació de Tarragona. Situada al carrer Barcelona, la farmàcia BCN10 compta amb un aparell generador d’ozó d’última generació amb la finalitat de garantir la màxima higienització dels espais.

La gestió de la residència Ballús de Valls retorna a mans privades, després que la Generalitat la intervingués el passat 27 de març. La situació d’emergència sanitària s’ha estabilitzat i els professionals de la residència ja es troben en condicions per reincorporar-se. A dia d’avui, la residència Ballús acumula 27 defuncions des de l’inici de la crisi sanitària.

I acabem dient que ahir es va produir una gran flamarada a la torxa de Dow Chemical del Polígon Nord de Tarragona que generava alarma entre la població més propera. Segons ha informat Protecció Civil, l’incident ha estat provocat per una aturada no programada de la planta. Segons Protecció Civil, cap persona va resultar afectada i no consta afectació exterior.

PUBLICITAT