Més de 700.000 treballadors catalans afectats per un ERTO. El degoteig d’expedients continua amb un increment de 181 companyies i 1.257 persones en les últimes hores.

PUBLICITAT

L’economia catalana cau un 3,9 per cent internaual el primer trimestre per la crisi del coronavirus. El descens ha estat del 4,6 per cent, el major retrocés des del 2020.

Metges residents denuncien que cobraran menys malgrat treballar més hores per la Covid-19. Han fet torns nocturns i de cap de setmana però, afirmen, que no se’ls ha comptabilitzat com a guàrdies.

Es revisaran les franges de sortida dels menors de 14 anys per evitar les hores de més calor en diverses comunitats autònomes. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, diu que les mesures busquen protegir els infants.

Una dona de 102 anys de l’Alt Camp supera el coronavirus. Fa anys que resideix a la Residència Ballús i ha pogut guanyar-li la partida al coronavirus.

L’arxidiòcesi de Tarragona preveu reprendre dilluns les misses als temples en fase 1 amb un terç de l’aforament. Podran fer-se funerals, batejos, primeres comunions i casaments, però no hi haurà confirmacions fins al setembre.

PUBLICITAT