El Mercat de la Fruita i la Verdura de Valls tornarà el pròxim dimecres 13 de maig. Ho farà tots els dimecres i dissabtes en el seu horari habitual. Per garantir les mesures de seguretat i distància entre persones hi haurà modificacions en els emplaçaments. Així, les parades estaran ubicades a la plaça de l’Oli- espai tradicional del mercat a Valls- però també s’ha previst, com a novetat, situar-ne a la plaça del Portal Nou.

PUBLICITAT

El trasllat temporal d’algunes de les parades al Portal Nou obligarà a modificar un dels sentits de circulació els dimecres i dissabtes. En concret, en aquests dos dies de celebració del mercat, es tallarà el trànsit el sentit de sortida i per això els vehicles procedents de la muralla de Sant Antoni seran desviats cap carrer Costa del Portal Nou en direcció al Pont d’en Cabré i el barri de les Comarques.

PUBLICITAT