La demarcació de Tarragona registra gairebé 10.000 ERTO. En total hi ha 709.878 treballadors a tota Catalunya.

PUBLICITAT

Port Aventura deixarà de pagar complements salarials dels ERTO als seus treballadors. Els sindicats lamenten la decisió unilateral de l’empresa i apunten que ho denunciaran als tribunals.

La Generalitat elaborarà protocols per garantir que els establiments turístics són segurs en la prevenció de la Covid-19. L’objectiu és generar confiança envers els turistes per reactivar el sector un cop es pugui reprendre l’activitat.

La DGT recorda que els carnets de conduir durant el confinament tenen dos mesos més de vigència. Aquest dilluns comencen a treballar els centres que fan els certificats mèdics pels carnets de conduir, malgrat que els carnets caducats encara són vigents fins a 60 dies des que s’acabi l’estat d’alarma.

Els Mossos d’Esquadra gestionen 461 videoconferències al Camp de Tarragona per habilitar les declaracions judicials durant el confinament. A tot Catalunya s’han gestionat un total de 4.088 declaracions telemàtiques

Preocupació per com seran les festes majors d’estiu. La incertesa és general. La majoria de pobles tenen l’esperança que alguna cosa faran, encara que n’hi ha dos, la Riba i el Pont d’Armentera, que pràcticament ja donen la festa major com a suspesa.

PUBLICITAT