Tot i la crisi sanitària de la Covid-19, el Club Bàsquet Valls prepara el 14è campus d’estiu de bàsquet Joan Guasch. Amb el permís de les autoritats sanitàries de la Generalitat de realitzar activitats de lleure en aquesta època de l’any, el club ha presentat aquesta setmana el cartell i ha donat a conèixer que es farà del 29 de juny al 31 de juliol. L’horari serà entre les 9 del matí i la 1 del migdia. Totes les famílies podran fer les setmanes que vulguin.

PUBLICITAT

Des del CB Valls ja han avisat que serà una edició amb places limitades i complint els protocols de distanciament per evitar el màxim contacte en els nens i nenes. També es revisarà si es poden fer activitats fora del recinte.

Les inscripcions del campus, que va dirigit a nens entre 4 i 16 anys, estan obertes. El club donarà com a obsequi un equipament i una pilota de bàsquet.

PUBLICITAT