Es presenta el cartell de la Festa Major de Sant Joan de Valls inspirat en el confinament. La composició s’ha desvetllat mitjançant la publicació d’un vídeo a les xarxes socials del Sant Joan vallenc. El seu dissenyador, el vallenc Andreu Plana, ha volgut centrar la imatge gràfica en l’escut de la ciutat de Valls, simbolitzant els pisos i les cases vallenques, ja que aquests seran els escenaris principals d’aquesta Festa Major.

PUBLICITAT


A la part central del cartell s’hi pot veure una celebració de festa major en família, amb una ampolla de cava i un telèfon mòbil que ens permetrà poder compartir la celebració amb els familiars i amics que tenim més lluny o bé per gaudir dels concerts a través de les xarxes socials. També hi podem trobar representada l’àliga de la ciutat de Valls, ja que aquest any tindrà un protagonisme especial. A la part superior de l’escut hi podem observar altres referències a la festivitat de Sant Joan com són les bengales i els petards.


En les il·lustracions es poden veure com els protagonistes del cartell miren cap al cel, un tret ben característic dels vallencs. També s’hi pot veure l’escut de la ciutat envoltat per una tira de banderoles que simbolitzen la Festa Major i com, en el fons de la imatge, s’hi poden veure fruites confitades que caracteritzen la tradicional coca de Sant Joan.

Dir també que la Xarxa de Cultura de Valls, amplia el termini de recepció de les activitats previstes a la nostra ciutat, per part dels diferents agents culturals i socials, per tal de fer-ne difusió conjunta a través del programa especial de la Festa Major de Sant Joan 2020, que enguany serà del dissabte 20 al dijous 25 de juny. Finalment les propostes es podran presentar abans del divendres 22 de maig. Es pot descarregar el formulari a través de la pàgina web municipal i es pot enviar emplenat a l’adreça de correu electrònic cultura@valls.cat.

PUBLICITAT