Des d’aquest dimecres 13 de maig i fins el dia 22 es pot dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.
Es podrà fer de manera telemàtica a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, la preinscripció és podrà fer de manera presencial, a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’Internet.

PUBLICITAT

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.

Els resultats de la preinscripció es podran consultar per internet. Els centres generaran les llistes que s’han de publicar durant el procés de preinscripció amb les dades personals dels sol·licitants. Pel que fa a la matriculació començarà a partir del 13 de juliol.

PUBLICITAT