La Music Valls va de Vins s’ajorna al maig del 2021. L’edició d’aquesta primavera estava prevista pels dies 15, 16 i 17 de maig però l’Ajuntament s’ha vist obligat a anul·lar-la per la crisi de la Covid-19 i s’emplaça al 2021 per les mateixes dates.

PUBLICITAT

La mostra de vins de la DO Tarragona i de música en directe, que compta amb la presència de l’Associació de Restauradors de Valls,  ja estava preparada des de feia algunes setmanes però finalment es va haver de comunicar a tots els implicats, restauradors, Cooperativa Agrícola, cellers i grups musicals, que enguany no seria possible, tal com ha passat amb els actes festius des de mitjan del mes de març. De fet, s’havia plantejat l’ajornament de l’edició a l’octubre, però la incertesa de la situació ha fet aconsellable anul·lar la mostra. La voluntat de l’Ajuntament de Valls a través de la regidoria de Comerç i  Turisme és recuperar l’esdeveniment el pròxim any amb la voluntat de mantenir-lo al calendari festiu vallenc.

Dir també que el consistori es solidaritza amb les empreses del sector agroalimentari de proximitat i fa una crida a la ciutadania a seguir apostant pels productes de proximitat i amb denominació d’origen en uns moments de grans dificultats econòmiques provocades per l’estat d’alarma.

PUBLICITAT