El Museu de Valls celebrarà dilluns vinent dia 18 de maig el Dia Internacional dels Museus, i ho farà de manera diferent a com ho ha fet els darrers anys. Així, davant la impossibilitat de realitzar actes presencials, l’activitat es traslladarà a les xarxes socials, on el museu explicarà en breus píndoles i publicacions la seva història, que aquest any arriba ja als 75 anys de vida, així com algunes de les peces més destacades del seu valuós fons artístic.

PUBLICITAT

La proposta, que es podrà seguir durant tota la jornada a través dels canals municipals de VisitaValls, pretén acostar la vida artística de la institució a la ciutadania durant aquest temps en què els equipaments culturals romanen tancats al públic. A nivell nacional, la commemoració d’enguany s’emmarca sota el títol “Obrim finestres”, resseguint precisament aquesta voluntat d’obrir portes i finestres i continuar connectats amb els visitants, malgrat estar encara tancats al públic.

D’altra banda, la celebració de la Nit dels Museus, que cada any s’emmarca en la celebració del Dia Internacional dels Museus, ha quedat ajornada a nivell internacional, amb una nova data proposada pel Ministeri francès i seguida per la Unesco i la Generalitat, serà el proper 14 de novembre.

PUBLICITAT