OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament de Valls segueix treballant en temes diversos des del confinament. Per exemple, es treballa en l’atenció a les dones i a les persones LGBTI. També es treballa en una campanya de promoció d’atenció a la víctima de violència masclista i també commemorant diferents dies internacionals per donar visibilitat a situacions de desigualtat i discriminació de gènere, i oferint formació en línia per al personal de l’Ajuntament. Així, tant el Servei d’Informació i Atenció a les Dones com el Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI han seguit atenent de manera telefònica però en alguns casos també de manera presencial.
Per altra banda, conjuntament amb el Grup d’Atenció a la Víctima de Mossos d’Esquadra, es va demanar col·laboració als establiments vallencs perquè participessin en la campanya “Establiment segur contra la violència masclista”. L’objectiu de la iniciativa era que les dones que patien violència masclista i no podien trucar per demanar ajuda des de casa, ho poguessin fer des de l’establiment.
Pel que fa a les commemoracions dels diferents dies internacionals el 12 de maig, Dia Internacional de la Infermera, es va voler reivindicar el valor de les tasques de cura i la necessitat de ser valorades social i econòmicament. Destacar també que el proper 17 de maig, Dia Internacional Contra l’Homofòbia, els professionals del Servei d’Atenció Integral atendran els interessats davant qualsevol actitud de rebuig, prejudici i hostilitat LGBTIfòbica. També es podrà mirar el capítol “Lluitant contra l’homofòbia” del programa Latituds.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT
PUBLICITAT