Els centres educatius en territoris de fase 2 obriran a partir de l’1 de juny amb assistència voluntària dels alumnes. Així doncs el Camp de Tarragona haurà d’anar preparant l’obertura progressiva a partir de dilluns vinent, quan entrarà en fase 2. Educació demana a escoles i instituts que facin un pla durant el mes vinent per reorganitzar-se de cara al curs que ve. Amb l’obertura d’aules, no es podran superar els grups de 13 alumnes a primària i 15 a secundària.

PUBLICITAT

Les mascaretes són obligatòries des d’avui dijous i fins que duri l’estat d’alarma als espais tancats i a la via pública si no es pot mantenir la distància de seguretat. L’obligatorietat es fixa a partir dels sis anys, tot i que se’n recomana l’ús entre els tres i els cinc. Les persones que tinguin algun tipus de dificultat respiratòria o aquelles persones per a les quals estigui contraindicat per motius de salut, de discapacitat o dependència no és obligatori que la portin.

L’escola Municipal de Música de Valls obre el període de preinscripcions per al curs 2020/21. Es podran fer del 25 de maig al 5 de juny de 2020 de forma telemàtica, a través del web de l’escola.

El cementiri de Valls reobre portes. Per accedir-hi, serà obligatori l’ús de mascaretes i respectar el distanciament social de 2 metres amb altres persones. També es limita el temps d’estada per tal d’evitar aglomeracions.
En breu també obriran altres equipaments municipals. Es tracta de la Biblioteca Carles Cardó i el Centre Cívic de Valls, el Museu de Valls, l’Escola Municipal de Música, la Llar del Jubilat, els Teatres de Valls, els Centres Esportius Municipals el Fornàs i el Vilar i la Sala Kursaal. En aquest sentit, tot i la incorporació del personal en els diferents serveis i equipaments, aquests espais segueixen sense activitat fins a nou avís.

PUBLICITAT