Agents econòmics, institucions i grups polítics formen part de la taula de treball convocada per l’Ajuntament de Valls. Aquest grup de treball es crea amb l’objectiu de debatre les propostes i mesures a implementar per donar resposta a les afectacions que la crisi del Covid-19 pot generar en l’economia i l’ocupació. La primera reunió de la Taula Econòmica es va celebrar dimecres passat de manera telemàtica i dijous també es va convocar la primera de les trobades de la Taula Social.

PUBLICITAT

Pel que fa a la Taula Econòmica les propostes que sorgeixin per part dels diferents representats es traslladaran al Consell Econòmic i Social per activar el seu impuls per part de les diferents administracions i agents. Aquest grup de treball centrarà les seves propostes en matèries tan diverses com la reactivació de l’activitat industrial, agrícola, comercial i de serveis, de prospecció empresarial, la innovació, la potenciació de nous canals informatius entre les administracions i els sectors econòmics, la formació professional i plans de foment de l’ocupació i lluita contra l’atur, entre d’altres mesures.

PUBLICITAT