La temporada dels equips del CB Valls tampoc es reprendrà. Tot i el confinament, l’activitat als despatxos del Joana Ballart es manté aquests dies amb l’objectiu de treballar de cara a la temporada 2020-2021 i renovar el màxim nombre de jugadors.

PUBLICITAT

El CB Valls Nutrion seguirà a la Lliga EBA el pròxim curs. El conjunt que seguirà essent entrenat per Oriol Pozo s’ha assegurat la continuïtat de Jordi Andreu, J.J. Miguel, Jordi Llagostera, Adrià Rivas, Marc Navarro, Roger Riu i Sergi Domènech. El club blanc-i-vermell continua establint converses amb la resta de jugadors per, sempre que sigui possible, arribar a un acord.

Pel que fa al CB Valls Lear, que es mantindrà a la Copa Catalunya Femenina, s’assegura la continuïtat de Betty Salat, Marta Jurado, Laia Gené, Paula Ben i Lourdes Lorente. D’altra banda, el club també ha confirmat el fitxatge de l’ala pivot Mar López, de 23 anys i 1,73 metres d’alçada. Arriba procedent del CB Torreforta de la 3a Catalana, encara que ja havia jugat anteriorment a Copa Catalunya a les files del Reus Deportiu.

PUBLICITAT