La crisi sanitària de la Covid-19 deixarà aquest 2020 els diferents barris de la ciutat sense les tradicionals festes d’estiu.

PUBLICITAT

La decisió s’ha pres després que l’alcaldessa, Dolors Farré, hagi parlat aquests dies amb els presidents de les associacions de veïns per conèixer quins plans tenien pel que fa a l’organització de la festa major.

Els barris de les Comarques i l’Alt Camp, les primeres celebracions del mes de juny, ja han confirmat que no organitzaran cap acte. El mateix succeirà amb el Fornàs, que té fixada la festa a finals de juliol.

D’altra banda, la Xamora convocarà una assemblea el pròxim dilluns 15 de juny per estudiar la possibilitat de fer alguna activitat alternativa que substitueixi els quatre dies de festa major. Altres barris de la ciutat tampoc no descarten celebrar algun acte de caràcter més intern i atenent sempre el que decretin les autoritats sanitàries.

PUBLICITAT