Avui fa just un any que la candidata de Junts per Valls, Dolors Farré, va ser investida alcaldessa de Valls amb el suport dels vuit regidors del seu grup i amb l’abstenció de la coalició d’ERC i Compromís per Valls. En el ple d’investidura, la resta de partits (PSC, CUP i Ciutadans) van votar al seu candidat. Farré, que va rellevar a Albert Batet en l’alcaldia, va engegar la legislatura amb un govern en minoria, tal com ja va passar en l’anterior mandat quan els republicans també es van abstenir per aplanar la investidura.

PUBLICITAT

El mapa del nou consistori vallenc va sortir a partir dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019. Junts per Valls va guanyar els comicis amb vuit regidors. La segona força va ser ERC-Compromís per Valls amb cinc. El PSC va aconseguir quatre regidors, mentre que la CUP mantenia els tres de l’anterior legislatura. La novetat va ser l’entrada de Ciutadans amb un regidor. El PP i Podem es van quedar sense representació.

PUBLICITAT