Benvingudes i benvinguts en una nova entrevista de Ràdio Ciutat de Valls. Avui els proposem una entrevista a dues bandes per parlar de turisme, i sobretot, de turisme de proximitat, una forma de viatjar que practicarem moltes persones aquest estiu davant la impossibilitat de desplaçar-nos en països europeus arran de la crisi sanitària que ens ha deixat la Covid-19. En els pròxims minuts els explicarem la campanya “Alt Camp, de la terra a la taula”, per descobrir quin turisme podem practicar durant aquestes vacances a la nostra comarca. Es tracta d’una campanya impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Ens acompanyen, a través de videoconferència, la Marina Rañé, tècnica en turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp, i la Sara Batalla, del Celler Estol verd de Rodonyà.

PUBLICITAT