El mercat de la roba reobrirà dissabte 20 de juny, en l’horari habitual. Els dissabtes el mercat estarà emplaçat a la plaça del Quarter, mentre que els dimecres ho farà a la mateixa plaça i també al Pati i carrer de Germans Sant Gabriel. Els marxants atendran els clients amb mascareta, posaran a disposició gel desinfectant i col·locaran a les parades cartells informant de les mesures de prevenció. Dir també que amb motiu de la festivitat de Sant Joan el proper dimecres dia 24, tan el  mercat de la roba com el de la verdura, obriran dimarts 23. D’altra banda, pel que fa al mercat de brocanters, que se celebra el primer dissabte de cada mes, reobrirà el 4 de juliol.

PUBLICITAT

Les Decennals del 2021 estrenaran l’obra teatral “El bon policia” de Santiago Rusiñol. Un joc teatral que submergirà a l’espectador en una afilada, delirant i desconeguda comèdia d’un dels grans mestres del nostre patrimoni teatral. La comèdia és una coproducció entre el Teatre Maldà de Barcelona i la Fundació de les Decennals, protagonitzada pel vallenc Ricard Farré i l’Arnau Puig. L’obra es recupera 115 anys després de la polèmica que despertà a principis del segle passat, amb un gran enrenou de crítica.

L’Institut d’Estudis Vallencs arranca el cicle LA PARRA amb l’espectacle “carregat de romanços”, del vallenc Jordi Jubany. Un espectacle de petit format per a adults. L’aforament és limitat i per tant cal reservar l’assistència prèviament enviant un correu electrònic a iev@iev.cat o trucant al 977600660.

L’ANC de Valls ha tornat al carrer. Un centenar de persones es concentraven dimarts, a dos quarts de vuit del vespre, a la Plaça del Pati. Els concentrats, garantint les mesures de distanciament, van lluir cartells amb diversos lemes en suport als presos polítics i contra la repressió de l’Estat espanyol. Es va llegir un comunicat i es va cantar l’himne dels Segadors.

En esports, Oriol Pozo seguirà dirigint la pròxima temporada el CB Valls de lliga EBA. Després de l’extraordinària temporada que ha fet, Pozo ha estat una prioritat per al club. El CB Valls ha assolit un gran resultat esportiu, reflectit a la classificació final d’una temporada que lamentablement s’ha hagut d’interrompre per la crisi de la Covid-19.

PUBLICITAT