La pizzeria Equilicuà, de la plaça del Blat, presenta el “Joanet”, un nou entrepà que vol ser part de la festa major de la capital de l’Alt Camp. Aquest entrepà està inspirat en la tradició de la cuina italiana, fet amb producte de proximitat. L’ingredient principal és un garrinet cuinat a l’estil de la porchetta, un plat típic de la cuina italiana que consisteix en carn de porc, sense ossos i rostida al forn. La carn, de la carnisseria Ca Queralt, està acompanyada amb romaní i compota de poma. Els gustos del garrinet del “Joanet” van associats amb mostassa, ruca i col llombarda agredolça per jugar amb tota la gamma de sabors i fer d’aquest entrepà un fresc recurs per les jornades de Festa Major. Tot això dintre d’un pa estil “pita” fet a la mateixa pizzeria amb farines ecològiques seguint la filosofia d’aquest restaurant que treballa amb productes de km 0 i de temporada. L’entrepà es podrà assaborir durant aquesta Festa Major a la mateixa pizzeria i durant alguns dels actes que ha programat el Casal Popular la Turba per aquest Sant Joan.

PUBLICITAT
PUBLICITAT