El vallspiula es reinventa i deixa de banda la fórmula habitual de sopar amb ponent i es transforma en actes varis com col·loquis, taules rodones o presentacions de llibres. Tot i això, no tanquen la porta als sopars íntims, que sempre han funcionat tant bé i que de moment no podem realitzar.

PUBLICITAT


El primer convidat post confinament serà Toni Aira amb la presentació del seu nou llibre “L’altra guerra de successió”, de l’editorial Catarata. Serà dilluns, 22 de juny, a les 20 hores, al restaurant Portal 22. L’acte serà presentat pel gestor cultural i comunicador vallenc, Jaume Pros i comptarà amb la presència de la Llibreria Roca per tot aquell que vulgui comprar el llibre. L’acte és gratuït i obert a tothom. Serà obligatori portar mascareta i es complirà amb totes les mesures sanitàries.

PUBLICITAT