Centenars de vehicles participaran a Valls, el cap de setmana del 10, 11 i 12 de juliol al “Valls, Ocasió” al Passeig de l’Estació.  La Fira-Mercat oferirà una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; Caravanes, vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics…

PUBLICITAT

El recinte de la fira està obert a tothom i s’espera una bona afluència de contactes comercials, en definitiva una gran fira, amb limitacions i d’acord amb la normativa. L’horari serà el següent:  divendres 10, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre; el dissabte 11, de les 10 del matí a les 9 del vespre i el diumenge 12, de les 10 del matí a les 8 de la tarda.

La coordinació de la Fira va a càrrec de la Cambra de Comerç i Industria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció.

PUBLICITAT