La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat diversos projectes de millora de les instal·lacions de les escoles Baltasar Segú i Eladi Homs.

PUBLICITAT

Els projectes, amb una inversió prevista de 370.000 euros, preveuen l’ampliació d’espais per a ús docent amb noves aules i, en el cas del Baltasar Segú, la reforma integral de la cuina que passarà a ser completament nova. Tant al Baltasar Segú com a l’Eladi Homs es reformaran parts dels equipaments com els antics habitatges dels conserges, des de fa anys desocupats, que seran reconvertits en noves aules.

Aquests dos centres són les dues escoles de primària de Valls on feia més temps que no s’havien efectuat inversions importants de millora, després de les ampliacions i reformes integrals efectuades durant l’última dècada a la Candela, l’Eugeni d’Ors i l’Enxaneta.

PUBLICITAT