El pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs acull del 6 al 9 de juliol estrenes de cinema a la fresca, en el marc de La Parra – Activitats de petit format. Les projeccions seran a partir de les 10 de la nit. El dilluns 6 de juliol s’enceta el cicle amb la pel·lícula ‘Érase una vez en…Hollywood’, de Quentin Tarantino. El dimarts dia 7 es projectarà ‘Intemperie’, de Benito Zambrano. Un film   guanyador del millor guió adaptat i cançó als Premis Goya. Dimecres serà el torn de ‘La trinchera infinita’. Un film amb varis premis i premiat per la millor actriu, Belén Cuesta.I finalment, el dijous 9 de juliol es projectarà ‘Lo que arde’, del director Oliver Laxe.

PUBLICITAT

D’altra banda, divendres hi haurà un autocine a l’aparcament de l’hort del Carme, a l’Escola Enxaneta, amb la projecció de la pel·lícula “Campeones”. Una pel·lícula apta per infants majors de 10 anys i que cal inscripció prèvia al Centre Cívic. La projecció compta amb la col·laboració de JCA Cinemes i HIT103. La regidoria d’Acció Cívica i Joventut organitza l’autocine, en el marc de la setena edició de l’Estiu Actiu.

PUBLICITAT