Segons publica el portal esportiu el Travesser.cat, la Unió Esportiva Valls ha convocat una assemblea el pròxim 17 de juliol al recinte del Vilar per decidir si pot afrontar un projecte amb garanties a 3a Divisió. L’assemblea està prevista, a les vuit del vespre en primera convocatòria i a dos quarts de nou en segona.

PUBLICITAT

A banda de decidir si es competeix o no Tercera, el club vallenc també farà balanç econòmic i resum esportiu de la temporada 2019-2020; balanç i situació econòmica de la temporada 2020-2021; i continuïtat de l’actual junta directiva.

De moment, la UE Valls manté aturades les presentacions dels nous jugadors i les renovacions fins que no s’aclareixi el seu futur.

Recordem que el club blanc-i-vermell ha establert els primers contactes amb gent i administracions per explicar-los el nou projecte. Segons explica la directiva,  a través d’un comunicat, l’interès hi és, però no es concreta res.

PUBLICITAT