Aquest dimarts comença la selectivitat. S’allargarà fins divendres, 10 de juliol, i s’examinaran fins a 3.749 estudiants de batxillerat i cicles formatius de les comarques de Tarragona. A l’Alt Camp són 172 els alumnes que faran les PAU. Unes proves que es fan en 21 tribunals repartits pel nostre territori. Concretament a Valls, l’Institut Narcís Oller acollirà per primera vegada, la Prova d’Accés a la Universitat. El procediment és similar als anys passats, però adaptat a les noves necessitats pel Covid-19.

PUBLICITAT

Els estudiants no han pogut seguir el curs ordinari de manera presencial des del 13 de març i per això s’ha decidit donar més flexibilitat a les proves, tenint en compte que hi ha temari que potser no han pogut seguir tots els estudiants. Per això, hi ha més opcionalitat a l’hora d’escollir les preguntes a respondre.

Un altra mesura és la crida esglaonada per grups i ordre alfabètic per comprovar la identitat dels alumnes i accedir a les aules. En cada franja horària no es pot sortir de l’aula fins que no hagi transcorregut una hora des de l’inici de la prova i prèvia autorització del professor responsable de l’aula. A més, els recorreguts, les aules i els lavabos estan senyalitzats, juntament amb recordatoris d’actituds responsables, i els passadissos només podran ser ocupats en el moment d’accedir a les aules. Pel que fa a la mascareta, és obligatòria en l’accés i a l’interior de les seus però no durant la realització dels exàmens.

PUBLICITAT