L’Ajuntament de Valls ha presentat a la convocatòria per aquest mandat del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona la reforma urbanística i de serveis del passeig de l’Estació, la rehabilitació de l’històric edifici de Ca Xapes, la modernització de tot l’enllumenat del barri de Santa Magdalena i les actuacions de millora a quatre camins rurals.

PUBLICITAT

En matèria de via pública, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, destaca les actuacions del passeig de l’Estació, que inclouran noves voreres, el nou asfalt de vials de circulació i l’ampliació i modernització de la xarxa d’aigua.

Quant a equipaments, el regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica que l’ajuntament ha sol·licitat finançament a la Diputació per 200.000 euros pel retorn de la Llar de Jubilats a l’edifici històric de Ca Xapes.

Finalment, el regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, parla dels projectes de millora als camis del Riu, d’Alió, Masmolets i Vilafranca i a la passera dels Fontanals.

En total, els projectes tenen un pressupost global de 3,7 milions d’euros i el consistori ha sol·licitat finançament al PAM per un import de 689.500 euros.

PUBLICITAT