La convocatòria anual d’ajudes per a estudiants d’ensenyament postobligatori, promogut per Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp, la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, es podran demanar la segona quinzena de setembre. Enguany, s’arribarà a la setena edició, gràcies al treball conjunt entre entitats i consistori.

PUBLICITAT

El sistema de sol·licitud de beques es realitzarà en convocatòria única en el període comprès entre el 14 i el 25 de setembre. El pressupost total de les ajudes és de 10.000 euros i s’estima que poden arribar a beneficiar a més de quaranta alumnes que podran rebre entre 200 i 250 euros per ampliar la seva formació. En el cas dels estudis fora del municipi les ajudes s’incrementen en concepte de transport.

Aquestes beques pretenen ajudar econòmicament als estudiants que realitzin estudis postobligatoris per al curs 2020/2021. D’aquesta manera es vol que cap estudiant de la ciutat quedi exclòs de l’accés a aquesta formació. Les bases de les ajudes tenen en compte, doncs, la situació econòmica familiar, però també l’expedient acadèmic dels estudiants per tal de premiar els que han aprovat tot el curs acadèmic anterior.

La presentació de sol·licituds es realitzarà amb cita prèvia a l’oficina del servei de Joventut, de dilluns a divendres de 10h a 14 hores. La cita prèvia es pot sol·licitar per telèfon al 977 60 98 49 o a través del correu electrònic vallsjove@valls.cat. Com a novetat, enguany es facilitarà la presentació de sol·licituds virtualment a través del correu de VallsJove. Podran presentar-se a la convocatòria les persones joves empadronades a Valls i nascuts a partir de l’1 de gener de 1995, que el curs 2020/21 es matriculin en estudis de batxillerat o formació professional.

PUBLICITAT