La cita comptarà amb la participació de les llibreries i floristeries de la ciutat, que realitzaran la venda de llibres i roses de manera descentralitzada, bé sigui a l’interior dels seus establiments o en parades ubicades a la via pública davant dels mateixos locals.

PUBLICITAT

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls col·labora en la celebració de la jornada, coordinant la cita i prestant suport a la instal·lació de les parades al carrer, que comptaran amb l’assessorament en Salut Pública per tal de controlar els accessos als establiments, els fluxos de circulació i evitar així aglomeracions. Per garantir una diada segura per a tothom, s’insta la ciutadania a participar d’una festa del llibre i de la rosa de proximitat, on caldrà garantir la distància física interpersonal de seguretat i l’ús de mascareta. L’organització treballa ara per acabar de definir els detalls, horaris i ubicacions definitives de la jornada, que es donaran a conèixer properament.

La celebració tindrà lloc arreu del territori segons acord de la Cambra del Llibre de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat, amb la complicitat del Gremi de Floristes de Catalunya.

PUBLICITAT