Montse Tomàs es reincorpora com a jugadora al primer equip femení del CB Valls de Copa Catalunya. La jugadora, de 26 anys i que ja va destacar en la posició d’aler amb l’equip de la capital de l’Alt Camp en passades temporades, torna ara com a jugadora després d’un període de cinc anys sense competir a causa dels estudis i la feina. Amb tot, la Montse Tomàs sempre s’ha mantingut vinculada al CB Valls, en aquests darrers anys com a fisioterapeuta del club, tot i que anteriorment també ha fet d’entrenadora de diversos equips de la base.

PUBLICITAT

La jugadora vallenca va començar a jugar a bàsquet amb 8 anys a l’Escola Enxaneta. I des de ben jove va aconseguir destacar, amb el seu gran talent, al CB Valls de Copa Catalunya, però també a la selecció territorial de Tarragona i la selecció catalana, arribant a disputar el Campionat d’Espanya.

Montse Tomàs ja s’ha reincorporat com a jugadora a la disciplina de Benet Ibàñez, qui podrà comptar amb aquest valuós efectiu de cara a la propera temporada.

PUBLICITAT