Arran de l’emergència sanitària generada per la Covid-19, la Xarxa de Cultura de Valls es va veure obligada a cancel·lar tota la seva activitat programada durant el primer semestre. Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat, l’aforament dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que es procedirà entre el 20 i el 31 de juliol al retorn de l’import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients que es distribuiran garantint el compliment de totes les mesures sanitàries necessàries.

PUBLICITAT

La nova temporada de la programació estable dels Teatres de Valls s’iniciarà el dissabte 26 de setembre, al Centre Cultural, amb l’obra “La Dona del 600”. El Centre Cultural també acollirà els espectacles “El pare de la núvia” amb Joan Pera i “T’estimo si he begut”, de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner en substitució dels espectacles “Cobertura” i “Una història real” que no han pogut ser reprogramats.

L’espectacle “La Bona Gent” de Quim Masferrer, previst per la Festa Major de Sant Joan i que es va haver d’ajornar, s’ha pogut reprogramar pel dia 28 de novembre. El Teatre Principal acollirà “Vaig ser pròsper o recordant la tempesta”, El Petit de Cal Eril, Els Pastorets de Valls i el muntatge un Cap d’any a l’infern.

Pel que fa a l’àmbit dels espectacles familiars, s’ha pogut reprogramar “Laika” i “El faune, el drac i el dimoni” i del 3 al 8 de novembre tindrà lloc el Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls.

La venda de les entrades i abonaments per la nova temporada, es posaran a la venda a partir del setembre. Tota la informació es penjarà a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram de @culturavalls.

PUBLICITAT