S’acosta la celebració a Valls, el proper dijous 23 de juliol, del Dia del Llibre i de la Rosa i, per aquest motiu, les llibreries i floristeries de la ciutat que hi participaran n’ultimen els preparatius en una cita que abastarà, en el cas concret de les parades de les llibreries, des de les 10h del matí fins a la mitjanit, en un horari d’obertura especial.

PUBLICITAT

Per tal de garantir la seguretat de tothom, la jornada es realitzarà, a diferència del tradicional Sant Jordi, de manera descentralitzada, amb venda a l’interior dels mateixos establiments o bé en parades situades a la via pública i davant dels mateixos comerços, per mantenir el distanciament entre parades i clients. En aquest sentit, les àrees de Salut i de Cultura de l’Ajuntament de Valls prestaran suport als establiments per tal d’assessorar i garantir el compliment de les mesures de protecció necessàries per desenvolupar la jornada amb seguretat i garanties.

Per complementar la jornada, la música del grup vallenc Fenya Rai, al matí, i la mitja cobla La Titaranya, a la tarda, amenitzaran els carrers, de manera itinerant, entre llibreries i floristeries. Finalment, la plaça Pilar Prim acollirà a les 20h del vespre una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Vents de Riella, que es desenvoluparà amb públic assegut i distanciament, aforament limitat i reserva gratuïta d’entrades, fórmula ja explotada aquests dies per la Xarxa de Cultura en els espectacles de circ i concerts musicals al Convent del Carme, amb èxit d’acollida per part del públic. La reserva d’entrades per aquesta audició de sardanes es va iniciar divendres dia 17 de juliol al canal habitual de reserva d’entrades Eventbrite.

PUBLICITAT