El primer equip masculí del CB Valls Òptiques Teixidó, de lliga EBA, ha fitxat el jugador de Dinamarca Morten Duvander Bülow, que s’incorporarà a la plantilla en els pròxims dies.

PUBLICITAT

Bülow té 21 anys i fa 204 cm d’alçada. La seva posició natural és d’aler pivot i arriba al club vallenc provinent del Norrkoping Dolphins, de la primera divisió sueca, en la que ha fet una mitjana de 3,3 punts per partit, 2,1 rebots i 0,8 assistències. Anteriorment Bülow ha jugat dos anys a la primera divisió del seu país, amb una mitjana durant la temporada 2018-2019 de 18 minuts jugats i 6,3 punts, 3,2 rebots i 1,1 assistències per partit.

Pel que fa als seus millors números la temporada passada en un partit de la primera divisió danesa, Bülow va fer 11 punts contra l’Umea, 8 rebots contra el Djurgarden i 3 assistències també contra l’Umea. En tres partits va anotar més de 10 punts.

Bülow arriba per reforçar l’equip de la capital de l’Alt Camp amb la seva alçada, físic i, especialment, la gran qualitat tècnica que l’ha portat a competir al màxim nivell en les primeres categories nacionals de Dinamarca i Suècia.

PUBLICITAT