La corporació municipal celebrarà aquest dilluns a la tarda, a través de videoconferència, la sessió plenària ordinària del mes d’agost.

PUBLICITAT

El primer ple del nou curs polític comptarà amb la presa possessió del nou regidor de la CUP, Pere Vidal, en substitució d’Ana Merino. Seguidament, s’aprovarà inicialment una modificació de crèdit de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera.

L’àrea de Sostenibilitat, Urbanisme i Habitatge portarà a l’aprovació definitiva de la modificació del Mapa Acústic de l’Ordenança  reguladora de la contaminació acústica i les vibracions i la concessió de subvencions per a la rehabilitació i recuperació d’edificis dins de l’àmbit del Pla de millora urbana del Barri Antic. Des de l’àrea de Serveis de la Ciutat, també es proposarà donar nom a diversos carrers del Polígon Industrial.

A l’apartat de mocions, se’n debatran quatre. La primera presentada per Junts per Valls demanarà la suficiència financera dels ens locals. En un mateix context, ERC-Compromís per Valls i la CUP també presentaran textos per demanar la derogació de les lleis que ofeguen el món local. Finalment, ERC-Compromís també ha registrat una moció per retirar els honors a Joan Carles I i reprovar l’actuació del govern espanyol en la seva fugida.

La sessió plenària de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe, a partir de les cinc de la tarda, per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT