Aquest dilluns 31 d’agost reobren les zones blaves de Valls i, a la vegada, entra en funcionament una nova aplicació per a mòbils que permetrà aparcar en zona blava sense passar pel parquímetre i pagant pel temps real d’estacionament. La nova aplicació «Aparcar», impulsada per l’empresa municipal d’aparcaments VIAS SAM, no tindrà cap cost per a les persones usuàries que no hauran d’avançar diners ja que el pagament serà ajustat al temps real d’estacionament i es farà des de la mateixa App.

PUBLICITAT

Des de la mateixa App «Aparcar» al telèfon mòbil, una vegada aparcat, es pot activar el pagament de la zona blava sense necessitat de desplaçar-se al parquímetre per introduir monedes o targeta i retirar un tiquet. Finalitzada l’estada, la persona usuària paga només pel temps real d’estacionament. Per altra banda, aquesta mateixa aplicació també es pot utilitzar a altres ciutats com Tarragona, Reus i Cambrils.

La nova aplicació està disponible gratuïtament a través de l’App Store i Android. Per més informació es pot contactar amb VIAS SAM a la muralla de Sant Antoni, 8, a través del telèfon 977 609 083 o del correu electrònic vias@valls.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

PUBLICITAT