Tot i l’augment de casos de Covid-19 al Camp de Tarragona, els equips de futbol de casa nostra tenen compromisos de pretemporada durant el cap de setmana.

PUBLICITAT

Aquest divendres, a partir de les vuit del vespre, la UE Valls té un partit amistós al camp de les Borges Blanques. Serà el primer enfrontament dels homes de Joan Pallarès en el camí de preparació de cara a la lliga de 3a Divisió que ha de començar el mes d’octubre. A l’estadi de la capital de les Garrigues, es permetrà l’entrada de 140 persones de públic sense comptar els futbolistes, directiva i mitjans de comunicació. El partit es podrà escoltar en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

D’altra banda, diumenge, a dos quarts de set de la tarda, l’Atlètic Valls jugarà al Vilar davant de la Canonja en un matx que es disputarà a porta tancada.

PUBLICITAT