Valls serà una de les ciutats que realitzarà la concentració de l’11 de setembre. A causa de la crisi sanitària de la Covid-19, aquesta vegada s’haurà de fer de forma descentralitzada i la capital de l’Alt Camp serà una de les ciutats de Catalunya on es realitzarà.

PUBLICITAT

La manifestació de l’11 de setembre es farà, a partir de les sis de la tarda, al passeig de l’Estació amb 500 persones inscrites prèviament. Un cop reservades aquestes places, no es permetrà l’accés de més persones. Per accedir-hi, s’haurà d’entrar per la intersecció entre el carrer Vallvera i el passeig de l’Estació.

Serà un acte on hi haurà actuacions musicals, la lectura del manifest de la Diada i la formació d’un mosaic per part dels assistents. També hi haurà una connexió en directe amb l’acte que es portarà a terme a Barcelona i els participants podran sentir el discurs de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie. Finalment, a dos quarts de vuit del vespre, hi haurà el cant dels Segadors.

PUBLICITAT