Two girls come back home before a curfew was imposed at a bars and restaurants district in Valencia, early morning 25 October 2020. Curfew was imposed in the region since last night at 01 am, to be operative next weeks from midnight to 6 am, amid other measures, to try to avoid the spreading of COVID-19 virus disease. EFE/Manuel Bruque

La matinada de diumenge va entrar en vigor el confinament nocturn per contenir els brots de la Covid-19. De les 10 de la nit a les 6 del matí hi ha la prohibició de circular pel carrer. L’aplicació es mantindrà fins el 9 de novembre.

Two girls come back home before a curfew was imposed at a bars and restaurants district in Valencia, early morning 25 October 2020. Curfew was imposed in the region since last night at 01 am, to be operative next weeks from midnight to 6 am, amid other measures, to try to avoid the spreading of COVID-19 virus disease. EFE/Manuel Bruque
PUBLICITAT

Els serveis, comerç minorista i restauració (inclosos els repartiments a domicili), els espais públics, activitats recreatives i esportives han de tancar a les nou del vespre.

Les activitats culturals poden acabar a les deu de la nit i les persones que hi assisteixin poden tornar entre les 10 i les 11 de la nit.

La limitació no afecta els serveis essencials i d’urgència: sanitaris, sociosanitaris, farmàcies, combustibles, emergències i actuacions judicials.

PUBLICITAT