Aquest divendres 30 d’octubre a la nit, a partir de les 23h, i fins a les 8h del dissabte 31, s’efectuarà el tractament contra la processionària del pi a l’arbrat públic. Concretament, es tractaran uns 350 pins.

PUBLICITAT

El producte fitosanitari que s’emprarà és un insecticida biològic que actua contra les erugues de la processionària del pi; és a base d’una toxina natural produïda pel bacil  que és molt específic per a les erugues que ataquen els pins i està autoritzat per a ser emprat en l’àmbit de parcs i jardins, atesa la seva inoqüitat per a les persones.

En els llocs on els pins són molt alts, plaça del Quarter, plaça de la Torratxa i Vallsgenera, s’emprarà un sistema d’endoteràpia. És el producte autoritzat per endoteràpia i s’aplica al perímetre del tronc de l’arbre amb una punxada.

PUBLICITAT