La promoció de Batxibac d’enguany ha estat la tercera de l’institut Serra de Miramar de Valls. Una vegada més, l’alumnat ha assolit uns resultats altament satisfactoris, tant a nivell de currículum de Batxillerat i de Batxibac com en la part específica de les PAU, continuant així amb la trajectòria d’èxit d’aquest programa bilingüe català i francès.

PUBLICITAT

 A les Proves d’Accés a la Universitat, els nois i noies han assolit notes mitjanes en l’interval d’11,407 a 13,761 punts, cosa que els ha permès optar a un ampli ventall d’estudis universitaris. La seva tria ha estat d’allò més diversa: des del grau en Arts i Disseny de l’Escola Massana fins a Medicina al Campus Bellvitge de la UAB o bé, Tecnologies de Camins, Canals i Ports a l’UPC. Altres opcions han estat el camp de les Relacions Internacionals, Ciències Empresarials i Management, International Business Economics, Dret, Biologia o Farmàcia en altres universitats com ara la UB i la UPF.

 D’aquesta manera, el programa Batxibac es consolida com a una alternativa excel·lent dins l’oferta formativa dels estudis superiors. El estudiants del Batxibac, obtenen una doble titulació que els permet cursar íntegrament el Batxillerat i, a la vegada, formar-se en altres àmbits relacionats amb la cultura francòfona. A més a més, obtenen el nivell B2 (intermedi alt) en llengua francesa, l’idioma més demanat en el camp laboral després de l’anglès. Un cop obtingut el títol, l’alumnat té les portes obertes per a entrar a les universitats del nostre país, així com a les de França i del Quebec, al Canadà.

PUBLICITAT