Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, i Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls – Unió de Botiguers, han signat, aquest dimarts 17 de novembre, el conveni que regula la concessió d’una subvenció econòmica per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2020.

PUBLICITAT

En concret, el conveni contempla una subvenció de 12.000 euros que servirà a Comerç de Valls per organitzar i realitzar activitats de caire promocional i comercial a la ciutat durant el 2020. Les activitats organitzades des de l’entitat tenen com a finalitat promocionar el comerç i donar suport a les botigues. Amb aquesta subvenció l’Ajuntament pretén oferir suport a Comerç de Valls pel que fa a l’organització d’aquests esdeveniments que potencien l’àmbit comercial de la ciutat de Valls, al mateix temps que dinamitzen i revitalitzen el comerç vallenc. A l’acte de signatura també hi ha assistit Rosa Baseda que agafa el relleu de la presidència de l’entitat.

En els propers dies Ajuntament i Comerç de Valls presentaran conjuntament dues campanyes de dinamització comercial. Una, pretén incentivar la compra als comerços i restaurants de la ciutat, oferint promocions i sortejos que sumin valor afegit a la compra. I l’altra, oferirà assessorament i acompanyament individualitzat als comerciants per tal de digitalitzar amb èxit els seus comerços i arribar així amb més eficàcia als clients.

Per altra banda, Comerç de Valls, durant les Festes de Nadal decorarà els establiments dels seus associats amb il·luminació nadalenca, concretament, s’instal·laran cortines de leds blanc de 3 metres d’amplada i mig de llargada.

PUBLICITAT