Mitjançant un comunicat, el grup municipal de la CUP ha expressat el seu posicionament davant els canvis que s’han produït en la gestió de la Residència Alt Camp. Els cupaires assenyalen que es veu amb molta preocupació el pas que ha fet l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls en decidir que la gestió de l’equipament estigui gestionat a partir d’ara per la Fundació Municipal Vilaniu.

PUBLICITAT

Els cupaires critiquen que aquesta decisió s’hagi pres de manera unilateral i sense que se’ls hagi donat l’opció de debatre-ho en el ple municipal.

Els anticapitalistes afirmen que l’equip de govern i la presidència de la Gestió Pius Hospital encara són a temps de recapacitar i recorden que en les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer el model de gestió de les residències seran un dels punts que s’inclourà en els programes electorals.

Per acabar, la mateixa CUP ha llençat una proposta al consistori perquè comenci a negociar amb el Departament de Benestar i Família amb la finalitat de definir un nou conveni bilateral.

PUBLICITAT