El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, acompanyat pel de la de Girona, Jaume Fàbrega, ambdós en representació de les tretze Cambres de Catalunya, assistien dimarts 17 de novembre a l’acte unitari que va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona amb representants del sector de la restauració per rebutjar la pròrroga de les mesures de tancament dels establiments. Amb el suport del Consell General de Cambres de Catalunya el sector també va reclamar la reobertura dels locals aquest mateix divendres 20 de novembre i va proposar una desescalada en tres fases.  

PUBLICITAT

El President de la Cambra vallenca va assistir a l’acte en representació del sector de les Comarques de Tarragona i en nom de l’Associació d’hostaleria de Valls i l’Alt Camp. Rovira afirma que cal treballar per tenir una bona temporada de calçotades 2020-2021, adoptant les mesures necessàries per prevenir el risc de contagi de la Covid-19.

L’acte va comptar amb Clúster Foodservice, La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, restauració i turisme (FIHRT), l’Associació d’empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), la Federació d’Hostaleria de Lleida, la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona i el Gremi de Restauració de Barcelona.

Durant la roda de premsa es va fer la lectura d’un manifest conjunt de les entitats on demanaven la creació d’una comissió de treball i seguiment amb el Procicat fins que acabi la pandèmia i que s’hi inclogui les Conselleries d’Economia i Empresa, així com que el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, en sigui l’interlocutor.

PUBLICITAT