Els passats 7 i 8 de novembre, els afiliats i afiliades de Junts per Catalunya van escollir, en un procés de votacions telemàtiques, el desplegament de la nova formació al territori, amb l’elecció de les candidatures a les executives a nivell comarcal i vegueria, una primera etapa que seguirà, properament, amb la constitució dels comitès locals.

PUBLICITAT

Així, Junts per Catalunya es constitueix també a la comarca de l’Alt Camp, després que els afiliats i afiliades comarcals ratifiquessin, per una àmplia majoria, la candidatura proposada a encapçalar la organització i coordinació de la formació del MH President Puigdemont a l’Alt Camp. Una executiva que encapçalarà, com a coordinadora comarcal, la brafimenca Mònica Solé, Directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, juntament amb el regidor i diputat vallenc Marc Ayala (responsable d’organització), i Montserrat Feliu i Josep Ruiz, alcaldes d’El Pont d’Armentera i Montferri, respectivament (responsables de política municipal i d’afiliats i afiliades del partit).

Amb plena voluntat de servei als municipis de l’Alt Camp, l’executiva comarcal de Junts per Catalunya es compromet a treballar per donar respostes a les necessitats reals dels habitants de tots i cada un dels pobles i ciutats de la comarca, en un moment sanitari, social i econòmic d’una immensa complexitat, i tanmateix compromesos, com sempre, amb la defensa del camí iniciat l’1 d’octubre, per la independència de Catalunya, al costat del MH President Puigdemont, dels consellers i conselleres del Govern legítim de Catalunya i per la llibertat de tots els presos polítics, exiliats i represaliats.

La lluita pel benestar i la prosperitat col·lectiva, el progrés social i nacional, la igualtat i la perspectiva feminista, la llengua i la cultura, i la radicalitat democràtica són només alguns dels eixos de treball que es fixa l’executiva. La coordinadora vol també treballar, de manera clara i intensa, en els àmbits de participació i implicació dels afiliats i afiliades en els processos de construcció de la formació al territori i al país, i fent de la comunicació i la difusió interna un dels eixos centrals del desplegament de Junts per Catalunya a l’Alt Camp, que vol comptar amb un teixit d’afiliats i simpatitzants divers i plural, com la pròpia formació.

PUBLICITAT