Els propers dies 12 i 13 de desembre Valls reviurà un Mercat de Nadal diferent però no per això menys lluït que d’altres anys. Degut a la situació actual que estem vivint enguany no hi haurà Fira de Capons ni Aviram i per tant no podrem reviure la tradició dels pollastres, galls dindi, oques i capons vius, posats en plena plaça del Blat. El que si que podrem trobar serà tot tipus d’expositors amb motius nadalencs: arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, torrons, mel i dolços, tions, objectes ornamentals… i tot el que és adient i necessari per a les festes nadalenques.

PUBLICITAT

A causa de la Covid-19, el mercat ocuparà un espai més ampli i perimetral, i comptarà amb totes les mesures de seguretat. L’escenari principal serà la plaça del Pati i els seus carrers adjacents. Els expositors s’estendran pel centre de la ciutat ocupant la plaça del Blat i els carrers de la Cort, Jaume Huguet i Jaume Mercadé, i com a novetat també hi haurà parades al carrer del Teatre. Serà obligatori l’ús de la mascareta tant pels paradistes com pels visitants; hi haurà d’haver una distància de 2 metres entre expositors. Enguany també s’aposta pels informadors, persones voluntàries que informaran de les mesures COVID segons la situació sanitària vigent.

El Mercat de Nadal restarà obert, el dissabte dia 12 i el diumenge dia 13, de les deu del matí a les nou del vespre (diumenge fins a les vuit del vespre), i s’està que tot i l’atípica situació que estem vivint, els carrers i places de la ciutat s’ompliran d’ornaments nadalencs.

Els expositors interessats en assistir al Mercat de Nadal poden fer les inscripcions a la Cambra de Comerç fins el 4 de desembre. Les inscripcions poden fer-se a valls@cambravalls.com o trucant al 977600909.

El mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i Comerç de Valls.

PUBLICITAT