El Club Bàsquet Valls i l’Associació Deportiva Torreforta s’enfronten aquest dissabte, a les sis de la tarda, al pavelló Joana Ballart, en el partit corresponent a la tercera jornada del grup C-1 de la Lliga EBA.

PUBLICITAT

Els homes d’Oriol Pozo es presenten al derbi com a líders de la competició amb dues victòries i amb la voluntat de seguir al capdamunt de la classificació. En principi, el club vallenc podrà disposar de tots els jugadors a excepció de Diamond, el qual encara arrossega una lesió al genoll.

Quant al Torreforta, es desplaçarà a la capital de l’Alt Camp encara sense conèixer la victòria i amb un partit pendent de jugar. El tècnic Borja San Miguel no podrà disposar de Deng Mayol, jugador que ha estat convocat per la selecció de Sudan del Sud per disputar el preafricà.

Una setmana més, el pavelló Joana Ballart acollirà un partit sense públic. Malgrat això, el derbi de la Lliga EBA es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT