Els Teatres de Valls han habilitat el procediment per sol·licitar el retorn de l’import de les entrades dels espectacles anul·lats la passada primavera a causa del confinament per la Covid-19. Aquest sistema es troba operatiu per a tots aquells espectadors que encara no han sol·licitat la devolució i s’hi pot accedir des de la Seu Electrònica Municipal. Des d’aquest mateix portal es pot tramitar directament online amb certificat digital o bé també complimentar i descarregar-se la instància per presentar-la presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o a qualsevol registre permès per llei.

PUBLICITAT

Aquest procediment és operatiu per aquelles persones que no han efectuat la sol·licitud de devolució. Els que ja ho van sol·licitar durant el període obert amb aquesta finalitat entre el 20 i el 31 de juliol i ja van presentar tota la documentació, no han d’efectuar cap tràmit addicional. Per a totes aquestes persones, Xarxa de Cultura està completant el tràmit administratiu per tal de fer efectiva la devolució durant el mes de desembre.

PUBLICITAT