La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls d’aquest mes de novembre servia per aprovar una moció consensuada amb tots els grups municipals en relació al 25 de novembre, el Dia Internacional de la violència envers les dones i l’agreujament que ha tingut per la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT

El ple també aprovava dues mocions d’ERC-Compromís per Valls en defensa de la unitat de la llengua catalana i per reclamar una millora urgent de la gestió de les prestacions i subsidis d’atur i el cobrament dels ERTO. En canvi, va rebutjar una moció presentada per la CUP sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en relació al Pla Director Urbanístic del Centre Recreatiu Turístic de Vila-seca i Salou per part de la Generalitat.

En l’apartat de punts, l’aprovació d’un reconeixement extrajudicial de crèdit i l’addenda al conveni amb la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela per a la concessió d’una subvenció plurianual per al finançament d’una celebració que s’ha hagut d’ajornar “sine die” a causa del coronavirus.

PUBLICITAT