Aquest Nadal, la sala de la Cooperativa Agrícola tornarà a ser l’escenari d’una Fàbrica de les Il·lusions adaptada a les circumstàncies sanitàries, però amb la voluntat de no perdre la transmissió de la màgia als nens i nenes de Valls.

PUBLICITAT

La regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells, ha explicat que la proposta s’ha redefinit i complint amb totes les mesures de seguretat necessàries.

El director de l’espectacle de la Fàbrica de ll·lusions tornarà a ser el vallenc Raül Molina, el qual ha avançat que els assistents gaudiran de llum, música, colors i molta màgia.

L’activitat se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Les entrades es podran adquirir – a un preu de 2 euros -a les taquilles del Teatre Principal o a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

PUBLICITAT